Flåd

 

Vi tilbyder mange forskellige typer flåd, til mange forskellige formål. Uanset om man ønsker at benytte flåd til garnfiskeri eller trawl, kan vi tilbyde den rette type. Ligeledes er vi i stand til at levere flåd til fiskeri på alle dybder. Det er ikke uvæsentligt hvilken type flåd og hvilket materiale man benytter på store dybder, da flåddet skal kunne modstå et stort tryk, samt have den rigtige opdrift, for den korrekte placering af nettet i vandet.

 

Flåd

JD-flåd er massive flåd fremstillet i copolymeret Polypropylene for optimal styrke og holdbarhed. De er dansk producerede og vores kunder har mange års erfaring med disse flåd, som kan bruges til alt slags fiskeri, i alt slags vejr. Andre typer flåd i vores sortiment er FL flåd og cigarflåd, som er fremstillet i hård PE og fås i farven hvid. Har man behov for flåd i en lidt anden facon kan vi tilbyde de ægformede Boticella flåd, fremstillet i PVC i farven brun. Polypropylene flåd i farven blå er meget velegnet til ruserad. Er det ringflåd man mangler fås de i farven brun og grøn, med en arbejdsdybde op til 900 meter.

 
JD Flåd Dybvandsflåd FL Flåd

JD Flåd

JD Flåd

Dybvandsflåd

FL Flåd

Cigarflåd Cigarflåd Boticella flåd

Cigarflåd

Cigarflåd

Boticella flåd

Polypropylene Flåd HP Flåd Ringflåd

Polypropylene Flåd

HP Flåd

Ringflåd

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

 
 

Trawlflåd

Trawlflåd er produceret i slagfast plast med stor opdrift. Fordelen ved plastiktrawlkugler er at de har den samme opdrift uanset vanddybden. De kan leveres i flere faconer, afhængigt af hvilket type trawl de skal monteres på. Dels som SP flåd, med opdrift fra 205 til 1700 gr. En anden type trawlflåd, som også er meget benyttet er trawlflåd med centerhul, som både fås i en 4 ltrs udgave og en 11 ltrs udgave. Trawlflåd m/ører er en anden type, som er meget velegnet til større trawl, da de har stor opdrift. Trawlringe, ligeledes produceret i slagfast plast bruges til løftet i trawlen.
 
SP Flåd Trawlflåd m/centerhul Trawlflåd m/centerhul

SP Flåd

Trawlflåd m/centerhul

Trawlflåd m/centerhul

Trawlflåd m/ører Trawlringe

Trawlflåd m/ører

Trawlringe

 

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

 
 
 

Apollo Web ©

Frydendahl Fiskenet • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com