HLT Garnspil

HLT 500/250

Rustfrit stål
 
HLT Garnspil 500/250 Klassisk garnhaler, som er velkendt i mange havne. Modellen er nyudviklet og garnhaleren er forbedret, således fisken bliver behandlet mere skånsomt. Det sker ved at transportbåndet er fjernet og trækkraften overføres til over- og undertælle. Garnhaleren skader og ødelægger dermed ikke fiskene, hvilket kunne ske med de tidligere modeller af garnhalere, som var monteret med transportbånd. Modellen er velegnet til bådlængder fra 8 – 12 mtr.

HLT 200/2

 
HLT Garnspil 200/2 Garnhaler, som er specielt udviklet til jollefiskeri på indlandsvande. Trækkraften på denne garnhaler er dog så stor at det er muligt at anvende garnhaleren ved fisker på dybere vand. Bør bruges på joller fra 4 mtr.

HLT 500/500

 
HLT Garnspil 500/500 Garnhaler med gummibeklædt tromle og roterende, elastisk ophængt gummibånd. Det er muligt at fjernstyre garnhaleren fra styrehuset og derved indstille garnhaleren til den bedst muligt ophalingsvinkel.

Agterhaler

 
HLT Garnspil Agterhaler HLT garnspil agterhaler er udviklet for at gøre transporten af net lettere ombord på bådene, eller fra båd til kaj. Maskinen er meget nem at transportere og er meget vedligeholdelsesfri. Agterhaleren er meget nem at betjene og installationen er simpel. I langt de fleste tilfælde kobles agterhaleren direkte på det eksisterende hydraulikanlæg.

Krabbeknuser

 
HLT Garnspil Krabbeknuser Maskine som er specielt udviklet til at fjerne krabber, krukker, skaller og andet skidt fra garn, så man slipper for det nedslidende arbejde med hammeren. Krabbeknuseren arbejder så garnet ikke så nemt går i stykker. Den kan monteres på mange forskellige måder og krabbeknuseren sluttes nemt til det eksisterende hydrauliske anlæg.

Produktblad (pdf)

Apollo Web ©

Ørbech Engros • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com