Blyliner

 

P.P Standard bly

Frydendahl Fiskenet

Standard blyline som benyttes i mange forskellige fiskeredskaber. Denne type anvendes f.eks. til tungenet og derudover også ofte på rødspætte- og skrubbegarn.

PP blyline er den mest benyttede blyline i vores sortiment. Den bliver, som vore andre blyliner produceret i Estland. PP Blylinen består af to dele. Den inderste del som er af leddelt bly og strømpen, som er en flettet Polypropylen line. Alt bliver lavet på vores egne fabrikker. Polypropylen er meget velegnet til montering på fiskenet, da materialet ikke krymper. Blylinen er slidstærk og fås i standardstørrelser fra 1,7 kg til 20 kg pr. 100 meter.

Hau Bly

Frydendahl Fiskenet

Hau blyline er en alsidig polyester blyline med stor brudstyrke. Blylinen benyttes til mange forskellige fiskenet. Blylinen er særdeles effektiv, slidstærk og fleksibel, ved fiskeri med torskegarn, pighvar garn og lignende fiskegrejer på stenbanker og anden grov bund.

Hau blyline er en stærk blyline, som består af leddelte blytråde i kernen – en enkelt tråd hvis det er en mono-blyline og flere tråde hvis det er en multi-blyline, samt en strømpe af uv-bestandig Polypropylen. Hau blyline er blød, fleksibel at arbejde med og samtidig meget slidstærk. Den er produceret på vores egne fabrikker. Blylinen fås i størrelser fra 6,0 kg til 20,0 kg pr. 100 meter.

Polyester - Blyline - multi

Frydendahl Fiskenet

Polyester blyline multi er en kraftig, meget slidstærk blyline. Den består af flere blytråde i kernen og en flettet polyesterstrømpe. Polyester blylinen bliver produceret på vores egen fabrik. Polyester har en meget høj brudstyrke. Sammen med muligheden for mange blytråde og høj vægt gør det polyester blyline til en blyline, som er velegnet til større net og trawl, som arbejder på stor dybde. Blylinen fås i størrelser fra 8,5 kg til 350 kg pr. 100 meter.

Polyester blyline multi benyttes til mange forskellige fiskeredskaber. Ofte anvendes blylinen især til torskegarn. Benyttes også til toggegarn. Ligeledes er polyester blyline multi også velegnet til montering på trawl og opdrætsnet, da den fås i mange størrelser.

P.E.T Blyline

Frydendahl Fiskenet
PET blyline er en blyline som er lidt stivere end vores andre blyliner. Strømpen er flettet af polyethylene fibre, hvilket giver en meget stærk og modstandsdygtig blyline. Kernen består af en enkelt blytråd, hvilket betyder det er en mono blyline. Den benyttes oftest til monterede fiskenet, når der skal fiskes på blød bund. Blylinen bliver produceret på vores egen fabrik i Estland. Den fås i størrelser fra 1,2 til 7,1 kg. pr. 100 mtr.

P.P/P.E.T Eng. type blyline - mono

Frydendahl Fiskenet
Kaldes også engelsk type blyline. Engelsk blyline bliver produceret på vores egen fabrik. Den fås som mono eller multi blyline, hvilket betyder en eller flere blytråde. Når man fletter PP og PET, giver det en forstærket blyline, som er både slidstærk, fleksibel og vejrbestandig. En blyline som er velegnet til at bruge til fiskenet til større dybder.

P.P. forstærket bly

Frydendahl Fiskenet
PP blyline fås også i en forstærket udgave. Opbygningen er den samme som PP standard blyline, med en strømpe af polypropylen og leddelt blykerne. Derudover bliver der tilføjet hjertegarn sammen med blykernen inden i strømpen. Det giver en blyline som er en smule tungere og meget brudsikker.

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

Flydereb & Blytov

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor. In hac habitasse platea dictumst. Nulla ultrices odio. Donec augue. Phasellus dui. Maecenas facilisis nisl vitae nibh. Proin vel est vitae eros pretium dignissim. Aliquam aliquam sodales orci. Suspendisse potenti. Nunc adipiscing euismod arcu. Quisque facilisis mattis lacus. Fusce bibendum, velit in venenatis viverra, tellus ligula dignissim felis, quis euismod mauris tellus ut urna.

 
Frydendahl Fiskenet Frydendahl Fiskenet
Dan Float - Flydetov
Produceret med
Danline Fibre
Danline
Blytov

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

Apollo Web ©

Hau Nylon • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com