Diverse

Mange af de ting der skal bruges ombord og i forbindelse med fiskeriet, er specialvarer. Vi har et stort udvalg af disse og leverer gerne til såvel erhvervs- som fritidsfiskeren.

 Knive

Vi forhandler knive i mærkerne Victorinox, Loewenmesser og Raadvad, til såvel rensning som filetering af fisk, samt andre aktiviteter ombord som kræver en kvalitetskniv. Bliver kniven sløv har vi i vores sortiment også knivsliber og strygestål.

Opbevaring

Vi kan tilbyde fiskekurve type Polymoon i slagfast plast og en type i lidt blødere plast fra Panther Plast.
Til opbevaring af fiskenet og fiskeredskaber har vi flere gode muligheder. Vi har garnbaljer i plast, samt garnsække med håndtag i siderne, for bedre håndtering. Trækasser er også en mulighed for opbevaring af såvel net og trawl som redskaber. De fås i størrelser fra L:1,20m x B:1,00m x H:1,10m. Ønsker man en virkelig solid opbevaring er trawlcontainer i stål en oplagt mulighed. Trawlcontaineren fås i målene H:1,80m x B:1,40m x L:2,20m.

Fiskekurv Fiskekurv Garnbalje plastik

Rengøringsklude

Slagfast materiale
Type Polymoon

Fiskekurv

Type : Panther Plast

Garnbalje

Plastik
Krogbalje  plastik Container Til opbevaring af trawl og fiskeredskaber Container Til opbevaring af trawl og fiskeredskaber

Krogbalje

Plastik

Træcontainer

Til opbevaring af trawl og fiskeredskaber

Træcontainer

Til opbevaring af trawl og fiskeredskaber
Trawlcontainer udført i stål Garnsække  Med håndtag i siderne Opbevaring

Trawlcontainer

Udført i stål

Garnsække

Med håndtag i siderne
 

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

Diverse artikler

Til den almindelige drift ombord bl.a. rengøring har vi rengøringsklude som leveres i sække à 10 kg. Derudover tilbyder vi slingredug, som bruges til at sikre at ting ikke skrider på f.eks. borde, kan både leveres i metermål og hele ruller à 30 meter. Fås i farverne hvid, blå og brun. Til hygiejnen ombord har vi en solid toiletspand i glasfiber.

Plastkølle til at banke is med kan leveres i 1,2 eller 1,9 kgs udgave. Zink anoder til modvirkning af tæring, leveres i 3 størrelser: 0,2 – 0,5 og 1,0 kg. Bådshagekroge kan leveres både med og uden skaft i asketræ, hæg leveres i længder fra 75 til 200 cm. Fiskemål er fremstillet i træ med trykt centimetermål 30 – 50 cm. Krabbehammer med gummihoved fås i to størrelser, 700 eller 1300 gr. Isskovl fremstillet i aluminium eller plast og fås i 110 cm længde. Det er også muligt at få den i 120 cm længde, fremstillet i aluminium. Beskyttelsesskærm fremstillet i plast som værn mod vand- og brandmænd.

Vi kan også tilbyde forskellige jern-artikler, såsom fjederhager, carabinhager og sjækler.

Rengøringsklude Slingredug Toiletspand

Rengøringsklude

Kulørte

Slingredug

Toiletspand

Glasfiber
Plastkølle Zinkanoder Bådshagekrog

Plastkølle

Zinkanoder

Bådshagekrog

Hæg Fiskemål Krabbehammer

Hæg

Fiskemål

Med centimetermål

Krabbehammer

Isskovl aluminium Isskovl plastik Beskyttelsesskærm Mod vand- og brandmænd

Isskovl

Aluminium

Isskovl

Plastik

Beskyttelsesskærm

Mod vand- og brandmænd
Fjederhager rustfrit Mod vand- og brandmænd Merlespir

Fjederhager

Rustfrit

Carabinhager

m/messingglidere, rustfrit

Merlespir

Losseblok rustfrit Spændebånd rustfrit Sjækler rustfrit

Losseblok

Rustfrit

Spændebånd

Rustfrit

Sjækler
Rustfrit

Bismervægt m/rustfri vejestang Frydendahl Fiskenet

Bismervægt

m/rustfri vejestang
   

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

Damex mærketape

0,13mm - 15 mm

Damex mærketape

Farve Varenr.
Sort 995062
Grøn 995012
Rød 995052
Gul 995022
Hvid 995042
Blå 9950002
Grå 995032
10 ruller à 20 mtr / pr. pakke

 

 
 
 

 Ranex - rustfjerner

Ranex er en klar, farveløs væske, som er meget nem at bruge. Brug Ranex på det sted der skal behandles, evt.- med en pensel. Efter det skal der ikke mere behandling til. Ranex Rustbuster gør hele for dig.Hurtig, enkelt og meget effektivt.

Rusten ødelægges helt ned i porerne og resterne fra rusten, ender som hvidt inaktivt støv, jernfosfat.

Se artikel på FiskerForum om Ranex

Ranex

Hempels Yachtsystem

Lak giver træværk en overflade, som beskytter mod nedbrydende elementer og bevarer træets naturlige skønhed. Alle Hempels lakker er tilsat et effektivt UV-filter.
Hempel Yachtsystem Hempel Yachtsystem  Farvolin Hempel Yachtsystem  Fortynder Hempel Yachtsystem Primer Hempel Yachtsystem Primer 2 Komponent

Lakker

Farvolin

Fortyndere

Primere

1-komponent

Primere

2-komponent
Hempel Yachtsystem Emailler 1-komponent Hempel Yachtsystem Primer Polybest Emailler 2-komponent Hempel Yachtsystem Mille Ultimate Hempel Yachtsystem Mille Extra
Emailler
1-komponent
Emailler
2-komponent

Mille

Mille Xtra

Hard Racing

Hempel Yachtsystem  Alusafe Hempel Yachtsystem bundmaling Hempel Yachtsystem  Rengørings og Plejemidler Hempel Yachtsystem Spartel & tætningsmasse Hempel Yachtsystem  Træpleje teakoil

Alu Safe

Bundmaling

Rengørings &
Plejemiddel

Spartel &
 Tætningsmasser

Træpleje

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

Lakker

Favourite varnish

En 1-komponent fyldig, urethanalkydlak med højglans af den traditionelle type til en fordelagtig pris. Den er let at påføre og tørrer hurtigt. Giver en slidstærk, solid overflade. Anvendes på træværk over vandlinjen, for eksempel på fribord og master. Fortyndes med Thinner 823

Classic varnish

Et produkt til den hengivne ejer af en træbåd, som gerne satser tid og penge på det bedste af det bedste til sin øjesten, samt til ejere af glasfiberbåde med meget udvendigt træ, for eksempel i cockpittet. Det er en alkydlak, der er let at arbejde med, fordeler sig fint og giver en fleksibel, solid overflade, som beholder sin finish længe. Fortyndes med Thinner 823. bør fortyndes til optimal påføring; meget langsomtørrende.

Dura-gloss varnish

1-komponent, urethanbaseter alkydlak. Den giver en skinnende blank og meget slidstærk overflade, der tåler saltvand, sollys, rengøringsmidler og stærke væsker som for eksempel alkohol. Bruges over vandlinjen, fortrinsvis på indendørsdetaljer, men giver også trædetaljer i cockpittet en perfekt glans og styrke. Fortyndes med Thinner 823.

Dura-satin varnish

Silkemat urethanalkydlak der bygger på same opskrift som Dura-gloss varnish. Specielt velegnet til den afsluttende behandling af indvendige overflader, som skal have en silkemat finish. Fortyndes med Thinner 823.

Diamond varnish

En 2-komponent polyurethanlak med høj glans og stor vejrbestandighed. Giver en hård og slidstærk overflade på træ og egner sig derfor specielt godt til krydsfiner og limet træ, teak eller mahogni. En superlak, som tåler stærk varme, kemikalier og kraftige rengøringsmidler. Nærmest et ”must”, hvis du har en smuk jolle eller en båd med udstyr af høj klasse. Fortyndes med Thinner 871

Impreg 1

En klar imprægneringsolie (grundingsolie) til alle slags nyt eller rentskrabet træ over vandlinjen. Giver en god beskyttelse og et fint underlag før slutbehandling med 1-komponentlak eller Impreg 2.

Impreg 2

Overfladebehandling med en lak efter behandling med Impreg 1 på såvel indvendigt som udvendigt træ. Et urethanbaseret alkydprodukt som giver en blank, vejrbestandig og slidstærk overflade. Kan kun anvendes over vandlinjen

Mahogany colour

En rødbrun pigmenteret bejdse, som giver slidt mahogni sin oprindelige glød tilbage. Stryges på renslebet træ, som derefter lakeres et passende antal gange med for eksempel Classic Varnish. Kan bruges til at tone 1-komponenter alkydlakker (max. 10 %)

Fortyndere

Der findes 5 forskellige fortyndere i Hempels sortiment – 823 som er den mest anvendte, og der udover 871, 808, 845 og 851. Det står altid trykt på produktet hvilken, fortynder der skal anvendes.

Primere • 1- og 2-komponent

Efter affedtning og rengøring er det vigtigt at vælge den rigtige grunder, en såkaldt Primer. Hermed beskytter du bådens konstruktion, sikrer dig et godt underlag for den videre malebehandling og lægger grundlaget for en flot finish.

Alkyd primer

1-komponent alkydprimer. Anvendes som grunder over vandlinjen i 1-komponente systemer på træ, stål og glasfiber. Fortyndes med Thinner 823

Yacht primer

Er en aluminiumspigmenteret, hurtigtørrende primer til brug under vandlinjen på træ, stål og glasfiber. Kan med fordel anvendes som hæfteprimer mellem epoxyprimer og bundmaling samt som barriereprimer ved bundmalingsskift. Fortyndes med Thinner 823

Light primer

En slidstærk 2-komponent epoxy-primer til glasfiber, stål, krydsfiner og aluminium. Giver en udmærket beskyttelse både over og under vandlinjen – slet og ret en vandtæt grunding, som forhindre vandet i at trænge ind og dermed mindsker risikoen for osmose i glasfiber. Fås i to farver. Tips. Brug forskellige farver på de forskellige malelag, så du bedre kan se om du får dækket alt.

Prop primer

Er en hurtigtørrende primer, som hæfter godt og kan overmales med alle typer bundmaling. Prop primer fås på spraydåse, hvilket gør påføring let og enkelt.

High protect

En professionel 2-komponent epoxy-primer, som beskytter effektivt mod osmose i glasfiberskrog. Et ”must” ved osmose reparationer. Den kræver en høj arbejdstemperatur, men han anvendes indendørs, da den ikke indeholder opløsningsmidler. Overfladen skal grovslibes for at malingen kan hæfte godt. Fås i to farver. Rengøring med Thinner 845

Sealer 599

En 2-komponent tyndtflydende, klar epoxylak til forsegling af træoverflader, krydsfiner og ferrocement. Må ikke bruges på gelcoat. Kan anvendes både over og under vandlinjen. Fortyndes med Thinner 845.

Emaljer

Brillant enamel

Brillant enamel malet ovenpå alkyd primer er et kraftigt 1-komponentsystem til maritimer miljøer. Brillant enamel er en emaljemaling med høj tæthed og klare farver. Den er let at påføre og har høj glans og farvebestandighed. Bruges over vandlinjen. Fås i 9 farver. Fortyndes mec Thinner 823.

Polybest og light primer

Er et 2-komponent polyurethan- og epoxysystem, som giver en finish med en holdbar, høj glans samt stor farvebestandighed og slidstyrke. Polybest er let at påføre, og du får et rigtig godt resultat på en enkelt måde. Light primer er en primer med god dækkeevne, som giver et udmærket grundlag før maling med polybest. Temperaturen bør være mindst + 10 grader, når du maler. Polybest findes i 14 farver. Fortyndes med Thinner 871 (ved penselpåføring).

Multicoat

Er en1-komponent, halvblank maling, som beskytter godt mod vand og olie. Kan bruges både som primer og dækfarve, specielt udvendigt på træbåde, dørke og kølsvin. Ønskes en primer, anvendes Alkyd Primer.

decolay

er en fleksibel, gummibaseret plastmasse. Den er slidstærk og specielt velegnet til tagdæk, dæk på glasfiber både, ståldæk og dæk med skridsikre belægninger. Fås i to farver – hvid og grå. Fortyndes med vand. Som primer bruges Alkyd primer.

Bundmaling

Glide speed

Bundmaling for en superglat overflade og højere fart og ydelse. Den er stærk of hård, indeholder TecCel, hvilket resulterer i en glattere overflade med reduceret vandmodstand. Glide speed giver bedre fart og god beskyttelse gennem hele sæsonen. Specielt udviklet til motorbåde. Fås i hvid, sort og blå.

Glide cruise

Bundmaling for en super glat overflade og højere ydelse. Er stærk og indeholder TecCel , som giver en glattere overflade med reduceret vandmodstand. Glide cruise giver bedre ydelse og god beskyttelse gennem hele sæsonen. Specielt udviklet til sejlbåde. Fås i dove white, sort og blå.

Mille ultimate 2

Hempels I særklasse bedste bundmaling! Den ultimative maling til dem. For hvem kvaliteten er mere afgørende end prisen. Velegnet til en fart op til 15 knob. En 1-komponent maling med ekstra tilsætning af Ultimate Active, som har en afgørende betydning for funktionen. Giver bedre fart gennem vandet og en god beskyttelse gennem hele sæsonen. Findes i fire farver.

Mille xtra

Hempels Mille xtra er udviklet specielt til bådejere, der stiller meget høje krav til beskyttelse med begroninger i saltvand. En polerende bundmaling, som er let at arbejde med og findes i 5 farver. Velegnet til en fart på op til 15 knob.

Mille white

En special komponeret polerende bundmaling, som først og fremmest er tiltænkt alle, som ønsker en raffineret, hvid bundfarve.

Mille lightEn bundmaling med en miljøprofil beregnet til ferskvand. Til en fart på op til 15 knob. Lader sig let stryge på alle materialer, inklusiv anden bundmaling og aluminium. Beskyller ikke mod pæleorme lige som de øvrige typer bundmalinger fra Hempel da pæleorme kun lever i saltvand. Findes i flere farver.

Basic

For dem der ønsker et budgetvenligt alternativ, hedder bundfarven basic. En blød kobberbaseret og effektiv maling, som beskytter mod begroning på både glasfiber og træ. Til fart på op til 15 knob. Findes i 4 velkendte farver.

Hard racing xtra

En hård bundmaling, der beskytter effektivt mod begroning – og giver en højere fart gennem vandet, til en fart på op til 35 knob. Den er let at stryge på, og kan desuden slibes til en meget glat overflade, hvilket især kapsejlere sætter pris på. Fås i 3 moderigtige farver.

Hard racing white

En hård bundmaling som er baseret på en anden kobbertype, end Hard racing xtra. Giver en god beskyttelse mod begroning. Den er let at stryge på og kan også slibes op til en meget glat overflade. Findes i en farve: blændende hvid.

Special produkter

Nexus

Nexus er Hempels komplette fouling release (”slip let”) maling til udenbordsdrev, z-drev og andre hækaggregater. Den virker ved, at en eventuel begroning aldrig får mulighed for at sætte sig fast, men sejles bort fra den glatte ”slip let” overflade ved bådens fart gennem vandet.

Aluxtra

Aluxtra er hempels bundmaling til aluminiumsbåde over og under vandlinjen. Aluxtra indeholder kobber og organiske bioaktiver, som gør at overflader malet med aluxtra er effektive beskyttet gennem hele sæsonen. Skal aluxtra påføres en overflade, som ikke er påført en primer eller har en beskadiget primer siddende, er det yderst vigtigt at overfladen bliver forbehandlet med Hempel light primer (anbefalet primer specifikation er 300 mym) aluxtra kan desuden påføres alle Hempels og andre producenters bundmalinger med den rette forbehandling. Fås i hvis og sort.

Prop clear

Prop clear er Hempels selvpolerende og tin-fri bundmaling, specielt udviklet til propeller. Prop clear giver en transparent, silkemat overflade, som yder en vis beskyttelse gennem sæsonen. Prop clear fungere samtidig som primer, hvor den påføres direkte på emnet og er berøringstør efter 20 minutter ved 20 grader. Fås i praktisk spraydåse. Prop clear kan få et hvidt skær, når den kommer i vand, med det tørrer igen til klar når den kommer fri af vandet.

Prop A/F

Hempels selvpolerende bundmaling til propeller og drev. Netop disse elementer har stor betydning for bådens drift og manøvrering, så derfor er prop bundmaling det bedste valg til beskyttelse mod begroning. Den yder beskyttelse gennem sæsonen og fås i praktisk spray-emballage, hvilket gør den let og enkelt at påføre. Findes i grå og sort.

Rengørings- og plejemiddel

Pre-clean

Effektivt rensemiddel til rengøring af gelcoat samt malede overflader for at fjerne brændstof, olie, fedt, voks og silikone. Bruges før maling og til dybde rensning. Fortynd 1 del Pre-clean med 20 dele vand til almindelig rengøring. Ved kraftigere forurening, bland i forholdet 1:10. kan bruges til rengøring af værktøj. Undgå at bruge Pre-clean på ubehandlet træ, da dette kan optage væsken. Ryst grundigt før brug. Må ikke udsættes for frost.

Shampoo

Koncentreret rengøringsmiddel uden opløsningsmidler til effektiv daglig rengøring af gelcoat samt malede og lakerede overflader. Fortynd med ferskvand i forholdet 1:10. påfør men en blød børste eller en klud. Ved højtryksrensning opløses shampooen med vand i forholdet 1:5 lad det aktive stof virke i nogle minutter og skyl efter med ferskvand. Afslut med Wax & protect eller Wax & protect TecCel på gelcoat samt malede og lakerede overflader. Må ikke udsættes for frost.

Clean & shine spray - nanocel

Let anvendelig, koncentreret NANOcel - vaskemiddel indeholdende voks som effektivt renser, vokser og efterlader en beskyttende hinde i én arbejdsgang. Kan anvendes på alle overflader. Med den unikke slangetilslutning er det den hurtigste og nemmeste måde at rense din båd på.

Clean & shine er et helt nyudviklet produkt, hvor kompositionen af råmaterialerne kvalificerer produktet til NANOcel. NANOcel-begrebet refererer til den geometriske størrelse af væskens cellestruktur.

Tilslut direkte til standardslange og brug applikation for at opnå fuld kontrol og det rette blandingsforhold. Sprøjt overfladen med vand for at løsne skidt, åben ventilen og sprøjt med Clean & Shine-blandingen, arbejd produktet ind under overfladen med en blød børste eller svamp, skyl efter med ferskvand. Ryst grundigt før brug. Må ikke udsættes for frost.

Clean & shine

Koncentreret NANOcel-vaskemiddel indeholder voks som effektivt renser, vokser og efterlader en beskyttende hinde i en arbejdsgang. Kan anvendes på alle overflader.

Clean & Shine er et helt nyudviklet produkt, hvor kompositionen af råmaterialer kvalificerer produktet til NANOcel. NANOcel-begrebet refererer til den geometriske størrelse af væskens cellestruktur.

Fortynd i forholdet 1:10 med fersk- eller havvand. Påfør med en svamp, blød børste eller klud, skyl efter med ferskvand. Ryst grundigt før brug. Må ikke udsættes for frost.

Cleaning spray

Hurtig og nem skummende rensespray der let fjerner misfarvninger på store områder på gelcoat samt malede overflader. Specielt velegnet til rensning af humusbelægninger i vandlinjen. Den kemiske proces betyder at det ikke er nødvendigt at gnide eller skrubbe overfladen. Sprøjt skummet på overfladen, lad det virke i 10-15 minutter og skyld efter med ferskvand. Brug Cleaning Gel ved besværlige pletter. Bør ikke påføres I direkte sollys. Må ikke udsættes for frost.

Cleaning gel

Effektiv, ikke-slibende rense gel til fjernelse af rust og udstødningspletter, belægninger I vandlinjen, fendermærker og andre mærker på gelcoat og malede overflader. Løber ikke når gelen påføres på lodrette overflader. Den kemiske proces betyder at det ikke er nødvendigt at gnide eller skrubbe overfladen. Påfør med klud eller børste og lad virke i 15-30 minutter, skyl efter med ferskvand og brug om nødvendigt en børste. Bør ikke påføres i direkte sollys. Må ikke udsættes for frost.

Cleaning powder

Effektivt rengøringspulver til at fjerne kraftige aflejringer og pletter på gelcoat overflader, især gulninger og misfarvninger der opstår i fersk- eller brakvand.

Bland Cleaning Powder med ferskvand til der opnås en pasta konsistens og påfør jævnt på gelcoaten som er blevet gjort våd med ferskvand. Lad virke i 10-20 minutter. Brug en blød børste til rengøring mens pastaen stadig er fugtig, og spul grundigt med ferskvand før pastaen bliver hård. Kan misfarve rustfrit stål.

Renew rubbing liquid

Poleringsmiddel til at fjerne oxydering og overfladiske ridsemærker fra de fleste overflader, herunder aluminium. Gendanner og opfrisker glansen og farven på gelcoat og malede overflader.

Påfør med en blød klud, poler i hånden eller med polermaskine, fjern overskydende materiale med en ren klud. Afslut med Clean & polish / Custom marine polish efterfulgt af Wax & Protect – TecCel eller wax & Protect- Bør ikke påføres i direkte sollys. Må ikke udsættes for frost.

Clean & polish - NANOcel

Højeffektivt NANOcel-produkt som hurtigt og nemt renser, polerer og beskytter gelcoat samt malede og lakerede overflader.

Hempels NANOcelClean & Polish er en nyudviklet og meget effektiv polish, hvor kompositionen af råmaterialer kvalificerer produktet til NANOcel. NANOcel-begrebet refererer til den geometriske størrelse af cellestrukturen i polishen.

Påføres med en blød klud, poler i hånden eller med en polermaskine, poler/fjern overskydende Clean & Polish med en ren klud for at opnå en højglansfinish. Afslut/forsegl med Wax & Protect TecCel eller Wax & Protect. Ryst grundigt før brug og undgå påføring i direkte sollys. Må ikke udsættes for frost.

Custom marine polish

Flydende poleringsmiddel som renser, polere og beskytter gelcoat samt malede og lakerede overflader. Indeholder silikone som hærder på overfladen så der dannes en beskyttende barriere og en klar glans.

Rens overfladen med Shampoo. Hvis overfladen har mistet farve og glans, kan Renew Rubbing Liquid bruges først. Påfør rigeligt Custom Marine Polish med en blød klud, poler i hånden eller med polermaskine, til der opnås en dyb glans. Afslut/forsegl med Wax & Protect TecCel eller Wax & Protect. Bør ikke påføres i direkte sollys. Må ikke udsættes for frost.

Wax & protect TecCel

Effektiv flyende hård voks med TEcCel-teknologi som giver en meget holdbar, glansfuld, uv-beskyttende og vandafvisende overflade der er nem at rengøre.

Påfør voksen med en blød klud på den rengjorte overflade. Lad tørre i 5-10 minutter, poleres efter manuelt eller maskinelt. Fjern overskydende voks med en ren klud for at opnå en spejlagtig højglansfinish. Bør ikke påføres i direkte sollys. Må ikke udsættes for frost.

Wax & protect

Flydende hard voks der giver overfladen UV-beskyttelse og høj glans. Kan anvendes på gelcoat samt malede og lakerede overflader. Efterlader en smudsafvisende overflade, der er nem at rengøre. Egnet til både manuel og maskin påføring.

Påføres med en blød klud, poler i hånden eller med polermaskine. Lad tørre i 5-10 minutter, poler og fjern overskydende voks med en ren klud for at opnå en højglansfinish. Må ikke udsættes for frost.

Rib clean

Effektiv, koncentreret rengøringsmiddel og affedter uden opløsningsmidler til over- og underkrog på RIB-både samt andre gummi- og vinyloverflader. Særlig velegnet til at fjerne smuds og misfarvninger forårsaget af UV-lys. Kan bruges sammen med højtryksudstyr. Bruges ikke på overflader der er følsomme over for basiske stoffer som f.eks. aluminium.

Fortynd 1:10 med ferskvand til almindelig rengøring, reducer forholdet ved mere krævende rengøring. Vask/skrub overfladen med ferskvand efter 5 minutter indtil alle rester er fjernet. Ved dybe mærker eller kraftig oxydering brug Rib Renew Stain Remover. Bør ikke udsættes for frost.

Rib renew stain remover

Dybderensende middel til RIB-både, oppustelige både/gummibåde, fendere, bøjer og andre gummi- eller vinyloverflader. Let at anvende og skånsom om overfladen.

Påfør med en ren klud eller børste for at fjerne dybe mærker og urenheder. Skrub overfladen til den er ren og skyl efter med ferskvand. Tør efter med rene klude. Efterbehandl vinyloverflader med Vinyl Condition & Protect. Ryst grundigt før brug og undgå påføring I direkte sollys. Må ikke udsættes for frost.

Vinyl condition & protect

Let anvendeligt produkt som behandler og efterlader et gennemsigtigt UV-beskyttende lag på vinyl og andre gummioverflader hvilket holder materialet blødt og fleksibelt med en glat, vandafvisende overflade.

Påfør med en blød klud ved at arbejde produktet ind i overfladen hvilket efterlader en tynd, gennemsigtig UV-beskyttende film. Må ikke udsættes for frost.

Exterior textile clean

Koncentreret rengøringsmiddel og affedter til bådovertræk, sprayhoods, presenninger og lignende emner.
Fortynd med vand i forholdet 1:20. påfør med en børste eller svamp, lad virke i 5 minutter og skyld efter med rent vand. Ved genstridige pletter fortyndes i forholdet 1:10. hvis der efterlades hvide striber på overfladen, kan disse vaskes af med varmt vand. Efter det er tørt, behandles stoffet med Exterior Textile Protect. Brug ikke produktet på overflader der er følsomme overfor basiske stoffer som f.eks. aluminium. Må ikke udsættes for frost.

Exterior textile protect

Vandafvisende, gennemsigtig beskyttelse til bådovertræk, sprayhoods, sejl, presenninger og ligende emner. Sprayes ufortyndet direkte fra flasken. Behandl hele overfladen for at undgå farveforskelle. Beskyt områder af akryl eller lignende plastik. Må ikke udsættes for frost.

Alu-protect

Silikonefri olie til rensning og beskyttelse af aluminiumsmaster og bomme, rigninger og beslag af stål og rustfrit stål. Den langtidsbeskyttende olie trænger ind i wirer og under beslag. Før overfladen forsegles med Alu-Protect, skal den rengøres med Shampoo, skylles med ferskvand og tørre. Hvis overfladerne er kraftigt oxyderet, bruges Renew Rubbing Liquid, hvorefter overfladen tørres ren og Alu-protect påføres med en blød klud hvilket efterlader en tynd beskyttende film. Bør ikke påføres i direkte sollys eller på varme overflader. Må ikke udsættes for frost.

Spartel & Tætningsmasse

Uni filler

Bruges ved mindre skader. Det er en styren-alkydfiller i tube beregnet til reparation af træ og metal over vandlinjen. Dem krymper lidt ved hærdning, så der er nødvendigt at spartle to gange, før du sliber. Tuben indeholder 350 gram.

Epoxy filler

En hård 2-komponent epoxybaseret filler, som kan bruges både over og under vandlinjen på glasfiber, krydsfiner, stål og aluminium. Fås i 1 kg pakning eller 130 ml. tuber.

Pro filler

2-komponent letvægts-epoxyfiller. Den kan påføres i tykke lag. Synker ikke, er let slibbar og derfor meget arbejdstidsbesparende. Velegnet til reparation af større skader og osmose eller til at bugge en kølprofil op. 5 liter Pro filler vejer kun 3 kg.

Proof 10

En fleksibel bitumenbaseret tætningsmasse. Anvendes til kalfatring af træbåde samt til udspartling af revner under vandlinjen.

Træpleje

Teak cleaner

Et rengøringspulver og blegemiddel, som effektivt rengør for eksempel dækket og giver teaken sit oprindelige, smukke udseende tilbage. Fjerner rustpletter og andre misfarvninger. Forstærket med oxalsyre. Bruges før behandling med teak olie eller teak colour restorer

Teak olie

Klar olie til vedligeholdelse af teak. Beskytter træet mod smuds og vand samt fremhæver teakens naturlige glød.

Teak colour restorer

En lys, brunpigmenteret olie som giver teaken en jævn, fin og gyldenbrun farve. Kan kun anvendes på overflader, der ikke udsættes for kraftig slidtage. I givet fald må teak colour restorer dækkes med et eller to slidlag af teak olie.

Apollo Web ©

Hau Nylon • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com