OM FRYDENDAHL

Administration

Frydendahl Im- & Eksport a/s

Numitvej 27
6960 Hvide Sande

Tlf. 9731 1311
fiskenet@frydendahl.com
www.frydendahl.com

 

Bank

Nordea, Prinsensgade 15, 9000 Aalborg

Kontonr.: 2214 - 9034398469
SWIFT: NDEADKKK
IBAN (DKK) DK0820009034398469
IBAN (EUR) DK4820005036675251

Butik

Numitvej 27, 6960 Hvide Sande

Åbningstid: Mandag - torsdag 07:30 - 16:00
  Fredag 07:30 - 13:00
(Tom og Jess kan kun kontaktes på telefon fra 07:30 - 13:00)
Telefontid: Mandag - torsdag 07:30 - 16:00
  Fredag 07:30 - 13:00
Online salg: www.daconet.dk  

 

Mobilsalg

Ole Andersen 4037 7711
Jens (Ålbæk) Christensen 4019 9085

 

Salg og ekspedition

Alexander Frydendahl 6161 1511
Jess Rasmussen 4026 2611
Tom Nielsen 4035 6087
Brian Skovgaard 4014 0633
   

Leveringsbetingelser

Nationalt

Medmindre andet er skriftligt aftalt, er priserne, de på leveringsdagen gældende priser ex. moms, og levering ab fabrik, medmindre den samlede ordre overstiger kr. 6.000. Ved ordrer over dette beløb leveres franko overalt i Danmark, hvor øerne er land- eller brofaste med fastlandet. Undtaget er levering af bambusstager, hvor 50% af fragtudgiften for disse bambusstager bliver tillagt fakturaen. Ved levering til ikke land eller brofaste øer aftales leveringsbetingelser særskilt. I forbindelse med levering af varer tillægges emballagen til fakturaen.

 

Internationalt

Franco dansk grænse ved samlet køb over kr. 6.000,-.

 

» End use «

Alle priser på fiskenet er excl. told og hvis du kan afgive erklæring om, at du er den endelige bruger af nettet til søgående fiskeri i indregistreret fartøj, kan du købe til disse priser, ellers bliver der tillagt ca. 10% told til
prisen.

 

Generelt

Opdrifter, brudstyrker etc.

Alle angivne opdrifter, brudstyrker o.lign. er alene vejledende og følgelig angivet uden leverandørgaranti.

 

Returnering af varer

Afkap og skaffevarer tages ikke retur. Returnering af varer sker udelukkende efter aftale.

 

Mange års erfaring

Frydendahl har leveret fiskenet og fiskeriartikler til fiskeriet siden 1933, hvor købmand Thomas Frydendahl Pedersen overtog skibsprovianteringen på Hvide Sande Havn. Frydendahl har således på nærmeste hold, fulgt den store udvikling der er sket indenfor fiskeriet i alle disse år.

I 2006 erhvervede Frydendahl fiskenetfirmaet Daconet i Skive. Dette firma blev grundlagt i 1934 af Johannes Dahl, der ligesom Thomas Frydendahl solgte fiskenet og fiskeriartikler samtidig med at de begge drev traditionelle købmandsforretninger. Med den naturlige beliggenhed - først på Fur og senere i Skive - midt i Limfjorden, var det naturligt, at en stor del af sortimentet i Daconet henvendte sig til fiskeriet - særligt ålefiskeriet i de indre farvande.

I 1994 begyndte Frydendahl montering af fiskenet i Estland. Nu ca. 25 år efter etableringen i Estland, arbejder her en stab på ca. 100 dygtige medarbejdere, som ud over selve maskinmonteringen på symaskinerne, også udfører specialjobs såsom; opredning, fraskæring af brugte fiskenet samt oplægning i bugter af monteret garn – alt efter aftale med kunden. På fabrikken i Estland har vi indrettet et velfungerende fletteri med ca. 200 flethoveder, hvor der produceres mange forskellige slags kvalitetsliner.

 

Din sikkerhed for service og kvalitet

Formålsparagraffen hos Frydendahl har altid været service og kvalitet! For yderligere at forbedre kvaliteten på monterede garn, har vi udviklet et gennemgående kontrolsystem, som sikrer en god og ensartet kvalitet.

Vore mangeårige kunder ved, at Frydendahl altid står bag produkterne - d.v.s. er der trods alle sikkerhedsforanstaltninger alligevel sket fejl, så repareres, byttes eller kompenseres der for fejlene. 

I dette katalog finder du en hel del af vort brede sortiment indenfor fiskeriartikler samt specifikationer over vort store udvalg af fiskenet. Skulle du have brug for net, som ikke findes i kataloget, kan vi ved forespørgsel på min. 50-75 net - alt efter hvilken nettype der søges - tilbyde disse med blot en leveringstid på ca. 5 måneder. Da nettene i disse tilfælde tilbydes nøjagtig efter dine ønsker og specifikationer, skal vi bruge følgende oplysninger: Trådsværelsen angivet efter ønsket nettype, maskestørrelsen angivet i millimeter fra knudemidte til knudemidte, dybde angivet i antal masker, længde angivet i antal knuder samt farve.

 

Vi kører over hele landet, Sydnorge og Sverige

Vore sælgere kører over hele landet, Sydnorge, Sverige og langs østersøkysten i Tyskland, afhenter brugte garn og afleverer disse i kasser lagt op i bugter – klar til at blive halet op i pounderne.

 

Kaj til kaj-service

Herudover kan du, hvis du lander i Hvide Sande, benytte dig af Frydendahls »kaj til kaj-service«. Vi leverer trækasser ved skibssiden sammen med »Hugo« vores netophaler, som haler garnene direkte op i trækasser fra kutterens pounder. Vi afhenter og leverer efterfølgende garnene på kajen.

 

Løbende udvikling

For at sikre den fortsatte udvikling af Frydendahl, sørger virksomheden hele tiden for at udvikle varesortimentet - og vi er godt rustet til at imødegå de kommende års udfordringer.

Vi glæder os til at høre fra dig.