Fri fragt på alle danske webordrer til pakkeshop, frem til og med 11. juli 2024, i anledning af at vi flytter til Ringkøbing. Læs mere her

Handelsbetingelser

Forsendelser sker med standard forsendelse med GLS eller Danske Fragtmænd og fragtomkostninger tillægges.

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Hvis varen ikke er på lager inden 14 dage efter bestilling, vil vi kontakte dig for nærmere aftale omkring levering.

Betaling foretages med betalingskort eller forudbetaling efter aftale. Forudbetaling sker til:

Bank: Nordea - Prinsensgade 15 - 9000 Aalborg

Reg. og Kontonr.: 2214 – 903439846  /  DKK: IBAN DK0820009034398469

Reg. og Kontonr.: 2214 - 5036675251  /  EUR: IBAN DK4820005036675251

 

SWIFT kode: NDEADKKK

Leveringsbetingelser i Danmark

Medmindre andet er skriftligt aftalt, faktureres der til, de på leveringsdagen gældende priser ex. moms, og levering ab fabrik, medmindre den samlede ordre overstiger kr. 6.000 ex. moms. Ved ordrer over dette beløb leveres franko over alt i Danmark, hvor øerne er land- eller brofaste med fastlandet. Undtaget er levering af bambusstager, hvor fragtudgiften for disse bliver tillagt ordren.

Levering til ikke land- eller brofaste øer tillægges den aktuelle fragtudgift.

Fortrydelse af købet:

Skulle varen ikke leve op til dine forventninger og du ikke ønsker en ny eller du

af en anden grund har fortrudt dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret ifølge Forbrugeraftaleloven.

Vælger du at fortryde købet, skal du hente denne fortrydelsesformular som pdf, udfylde den og sende den til os på mail fiskenet@frydendahl.com, eller en mail til samme e-mail adresse, hvor du specificerer at du fortryder købet, hvilken vare du har fortrudt købet af, oplyser om hvilken dato du hhv. har bestilt og modtaget varen, samt dit navn og adresse. Herefter har du 14 dage til at returnere varen og få pengene retur.

Som udgangspunkt skal varen returneres i den stand, du har modtaget den. Er varen brugt, skadet eller på anden vis værdiforringet, vil vi fratrække et beløb i din tilbagebetaling. Vurderingen af varens stand og værdiforringelse, foretages af Frydendahl ud fra hvad varen er værd i en videresalgssituation. Varen skal sendes retur pr. post og for egen regning. I tilfælde hvor varen ikke kan sendes pr. post, aftales nærmere med Frydendahl.

Skal varen byttes, har du 14 dages returret fra den dag du modtager varen, ifølge forbrugeraftaleloven. Kontakt os og aftal nærmere for returnering og hvilken vare du ønsker i stedet.