Fri fragt på alle danske webordrer til pakkeshop, frem til og med 11. juli 2024, i anledning af at vi flytter til Ringkøbing. Læs mere her

Privatlivs- og Cookiepolitik

Lad os starte med at sige det lige ud - vi tager dine personlige oplysninger alvorligt!

Med den nye persondataforordning er vi forpligtet til at informere dig om, hvilke personlige data vi indsamler og gemmer omkring dig, samt hvordan vi bruger dine data. Vores nye privatlivs- og cookiepolitik sikrer således at dine personlige data opbevarers sikkert, og at vi som virksomhed opfylder alle betingelser i EU's nye persondataforordning.

Persondataforordning (GDPR)

GDPR sætter rammerne for, hvordan vi som virksomhed må opbevare og behandle persondata, samt hvilke rettigheder du har omkring dit privatliv. Selve forordningen har til formål at forene reglerne omkring databeskyttelse og rettigheder til fordel for alle EU-borgere, og den er gældende for alle virksomheder og organisationer, som indsamler og behandler EU-borgeres data, uanset om der er tale om levering af varer eller tjenesteydelser, eller om der indsamles data via sporingsteknologier til markedsføringsformål.

Her kan du læse mere om EU's persondataforordning.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi beder om visse almindelige personoplysninger, for at vi kan levere ønskede produkter og tjenester. Hvis du f.eks. køber en vare, kontakter vores kundeservice, opretter en konto, deltager i vores konkurrencer eller bruger vores website.

Dine oplysninger omfatter følgende:

  • Almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, forsendelses- og faktureringsoplysninger.
  • Konto- og loginoplysninger herunder brugernavn og password.
  • Betalings og kreditkortoplysninger.

Når du anvender vores webshop indsamler vi automatisk oplysninger fra dine enheder eller din internetbrowser. Du finder flere oplysninger om disse nederst i afsnittet om "Cookies og Pixel tags" i denne privatlivspolitik. Oplysningerne omfatter:

  • Cookies, ip-adresser, henvisningshoveder, internetbrowsere, web beacons og tags.

Vi indsamler i øvrigt kun de oplysninger, som du udtrykkeligt selv afgiver i forbindelse med dit samtykke.

Hvorfor behandler vi personoplysninger?

Dine personoplysninger er nødvendige for, at vi kan opfylde vores forpligtelser over for dig - herunder behandling og fremsendelse af de varer, som du bestiller hos os. Alt efter hvad du har givet samtykke til, så anvender vi dine persondata til følgende formål:

  • Marketingrelaterede aktiviteter
  • Salg af produkter på Frydendahl.com
  • Afsendelse af ordrer på Frydendahl.com
  • Registrering til nyhedsbrev
  • Gavekort

Hvem videregiver vi oplysninger til?

Vi videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, som du ikke har givet givet dit udtrykkelige samtykke til. Vi anvender en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data på vores vegne. Disse er uberettiget til at anvende dine personoplysninger til andre formål end opbevaring for os. Vi anvender kun databehandlere, der yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Herunder kan du se, hvem vi anvender som databehandlere.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Vi opbevarer din oplysninger i det tidsrum, det er tilladt efter lovgivningen. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige til opfyldelse af formålet, som de er indsamlet til, sletter vi oplysningerne.

Opbevares dine oplysninger sikkert?

Vi har truffet sikkerhedsmæssige tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som sikrer, at dine personlige oplysninger ikke slettes, offentliggøres eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden vis behandles i strid med lovgivningen.

Persondataloven sikrer at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige data opbevares på computere og servere med yderst begrænset adgang, og de er placeret i kontrollerede faciliteter, som løbende kontrolleres for at afgøre om dine oplysninger opbevares forsvarligt. 

Der er altid en vis risiko ved dataoverførsler via internettet, og der er således altid en risiko for, at nogen uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi har gjort store tiltag, for at minimere denne risiko, men du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vil du vide, hvilke oplysninger vi har om dig?

Du kan altid få indsigt i de personlige oplysninger, som vi har registreret i vores systemer. Disse oplysninger fremsendes i et almindeligt og læseligt format.

Du kan til enhver tid kræve indsigelse, sletning eller blokering af oplysninger som er urigtige eller i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du jf. persondataforordningen. Ønsker du at gøre indsigelse eller kontakte os herom, kan dette gøres ved henvendelse via mail fiskenet@frydendahl.com 

Vil du tilbagekalde dit samtykke til markedsføring?

I de tilfælde hvor vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dette igen, hvorefter vi ikke længere vil behandle din personlige oplysninger.

Tilbagekalder du dit samtykker, har det dog den konsekvens, at vi ikke længere har mulighed for at opfylde vores forpligtelser over for dig, og at vi ikke længere kan fremsøge informationer om tidligere ordrer, forespørgsler eller lignende. Du vil således heller ikke modtage flere nyhedsbreve fra os.

Vil du klage?

Ønsker du at klage vedr. behandling af personoplysninger, skal dette ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Cookies og Pixel tags

Ved benyttelse af vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores cookiebetingelser.

En cookie er en lille fil, som vi lagrer i din browser (Internet Explorer, Safari, Google Chrome etc.), når du besøger vores hjemmeside. Ved hjælp af denne fil, har vores systemer mulighed for at genkende din computer, fra dine forhenværende besøg i vores webshop. Nogle cookies slettes ofte, når du lukker din browser, hvor andre har en længere levetid, men vigtigst af alt er, at vi på ingen måde har mulighed for at identificere, hvem du er, hvor du bor, hvor gammel du er osv. - cookien er i de fleste tilfælde helt anonym. Dog har du mulighed for at  lade din browser automatisk udfylde webformularer med personlige oplysninger, og det er informationer, som er lagret hos dig alene.

Cookies hjælper os med at levere en øget brugeroplevelse i vores webshop. Nogle funktioner i webshoppen, f.eks. en efterladt kurv, er afhængig af cookie, og du kan derfor ikke forvente, at du vil få den fulde brugeroplevelse, hvis du deaktiverer cookies. Webshoppen har således, ved hjælp af en cookie, mulighed for at identificere dig og kurven, som du efterlod den.

Oplysninger indsamlet via cookies behandler vi med udgangspunkt i oplysninger, som er ikke-personlige.

Vi anvender følgende cookies

Statistik

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga Frydendahl.com Registrerer et unikt ID, som anvendes til statistisk analyse om brugernes adfærd i vores webshop To år HTTP
_gat Frydendahl.com Cookie som gør det muligt for os at spore individuelle besøgende og deres brug af vores webshop. Den gemmes, når du besøger webstedet og opdateres på efterfølgende besøg. Vi anvender ikke Google Analytics til at indsamle personlige oplysninger, bortset fra IP-adresse, fra vores besøgende. Et minut HTTP
_gid Frydendahl.com Cookie som gør det muligt for os at spore individuelle besøgende og deres brug af vores webshop. Den gemmes, når du besøger webstedet og opdateres på efterfølgende besøg. Vi anvender ikke Google Analytics til at indsamle personlige oplysninger, bortset fra IP-adresse, fra vores besøgende. Tre mdr. HTTP

 

Marketing

Navn Udbyder Formål Udløb Type
ads/ga-audiences Google.com Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel
fr Facebook.com Anvendes af Facebook til at levere målrettede annoncer baseret på din browseradfærd. Tre mdr. HTTP
MUID Bing.com Identificerer, hvilke browsere der besøger Microsoft-sider. Denne cookie bruges til reklame, sideanalyse og andre driftsformål. Et år HTTP
MUIDB Bing.com Identificerer, hvilke browsere der besøger Microsoft-sider. Denne cookie bruges til reklame, sideanalyse og andre driftsformål. Et år HTTP 
tr Facebook.com  Uklassificeret   Session Pixel
hjIncludedInSample Frydendahl.com Denne cookie er indstillet til at lade Hotjar vide, om den besøgende er inkluderet i stikprøven, som bruges til at generere heatmaps, tragte, optagelser mv. Det giver os brugbar viden om, hvor vi skal forbedre bestemte steder i webshoppen, så du opnår en forbedret brugeroplevelse, når du besøger webshoppen. Session HTTP

 

Funktionelle

Navn Udbyder Formål Udløb Type
Shop Frydendahl.com Hvis du efterlader din kurv uden af have gennemført din ordre, vil webshoppen huske de varer, som du har lagt i kurven i op til 30 dage. Denne cookie opsamler ikke personlige data eller IP-adresser. 30 dage HTTP

 

Uklassificeret

Disse cookies er vi i færd med at identificere formålet med.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_uetsid Frydendahl.com Uklassificeret Session HTTP
vmcms Frydendahl.com Uklassificeret Session HTTP

Google Tag Manager

Vi anvender Google Tag Manager til at håndtere og overføre data om brugeradfærden i webshoppen til vores Google Analytics konto. Det giver os mulighed for at forbedre webshoppens indhold, layout, og marketingmuligheder.

Sletning og blokering af cookies

Du har mulighed for at slette og blokere brugen af cookies ved hjælp af dine browserindstillinger. Du kan finde en vejledning herom, ved at besøge denne hjemmeside: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Nyhedsbreve

Hvis du vælger at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev, sendes den email-adresse, du sender til os, til MailChimp, der giver os e-mailmarkedsføringstjenester. Vi anser MailChimp for at være en tredjeparts dataprocessor.

 

Din e-mail-adresse forbliver i vores egen - og i MailChimps database, så længe vi fortsætter med at bruge MailChimps tjenester til e-mail marketing eller indtil du specifikt ønsker at blive fjernet fra listen. Du kan gøre dette ved at afmelde dig ved hjælp af de afmeldingslinks, der er inkluderet i vores nyhedsbreve, eller ved at anmode om fjernelse via e-mail. Når du anmoder om fjernelse via e-mail, skal du sende din e-mail til os ved hjælp af den e-mail-konto, der abonnerer på vores nyhedsmails.

 

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet afgiver du dit navn og din mailadresse. Vi anvender udelukkende disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

 

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene - herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår emailen slettes og om der klikkes på links, opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagerens interesser.

 

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

 

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

Data brud

Vi vil rapportere enhver ulovlig datakrænkelse af denne hjemmesides database eller databasen (er) fra nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til alle relevante personer og myndigheder inden for 72 timer efter overtrædelsen, hvis det fremgår, at personoplysninger, der er lagret i en identificerbar måde er blevet stjålet.

Datastyring

Datastyringen på denne hjemmeside styres af: Frydendahl Im- & Export A/S, hvilket er et privat begrænset DK-selskab med CVR nr. 15891645. 

Frydendahl Im- & Export A/S
Numitvej 27
6960 Hvide Sande

Tlf. 97 52 06 33
fiskenet@frydendahl.com

Spørgsmål vedrørende Privatlivs- og cookiepolitik

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende privatlivspolitikken eller databehandlingen, eller hvis du vil klage over en mulig overtrædelse af lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte os:

 

Frydendahl Im- & Export A/S
Numitvej 27
6960 Hvide Sande

Tlf. 97 52 06 33
fiskenet@frydendahl.com

 

Når et privatlivs spørgsmål eller en anmodning om adgang / download er modtaget, har vi et dedikeret team, der sorterer kontakterne og søger at løse den specifikke bekymring eller forespørgsel. Hvis dit problem er mere substantiel, kan vi kontakte dig for mere information.