Vi holder sommerferie lukket i uge 29 og 30 - vi sender pakker igen i uge 31

Frydendahl

Mere end 90 års erfaring!

Frydendahl's første butik

Firmaet Frydendahl har eksisteret siden 1933, hvor det startede som skibsproviantering på havnen i Hvide Sande. Det blev grundlagt af Thomas Frydendahl Pedersen og siden overtaget af sønnerne Mogens, Jens, Lars og deres kompagnon Vagn. I løbet af årene blev aktiviteterne udvidet, bl.a. gennem opkøb af andre virksomheder, ikke mindst Daconet fra Skive i 2006. Dette var med til at sikre Frydendahls udvikling på både det nationale og internationale marked.

I 2022 skete der en væsentlig ændring, da Frydendahl Im- & Export A/S blev solgt til den norske koncern Egersund Group og den tidligere COO i Frydendahl Brian Skovgård, som i dag er CEO. Indlemmelsen i Egersund Group betød en fusion mellem to familieejede virksomheder, som begge kom fra en spæd opstart og udvikling i fiskersamfundet, med samme værdigrundlag. Det har givet en styrkelse på begge sider og har været med til at skabe dynamik og visioner.

Frydendahl – part of Egersund Group er en førende leverandør til fiskeriet i Danmark, Skandinavien, Grønland, Nordeuropa og resten af verden. Virksomheden kører videre efter de samme retningslinjer som tidligere – levering af kvalitetsvarer og den bedste service.

På vores fabrik i Estland beskæftiger vi ca. 65 velkvalificerede medarbejdere, som producerer en stor del af varerne i vores sortiment. Der er en stor afdeling for montering af garn, syet efter kundens ønsker. Fletteriet leverer kvalitetsliner til montering af fiskenet og mange andre formål. Derudover udfører de specialopgaver, som fletliner i afkap, afdækningsnet efter mål, smedeopgaver og meget andet. Varerne leveres med lastbil til Danmark hver 10. dag, så vi har en god leveringstid på både standardvarer og specialopgaver.

Genbrugte liner er en stor del af monteringen på fiskenet i dag. Når et fiskenet ikke kan bruges længere, kan man sagtens genbruge flyde- og synkelinerne op til flere gange. Vi modtager de brugte fiskenet, sender dem til fabrikken i Estland, hvor linerne skæres fra de ødelagte net og bliver genmonteret på stærke, nye net – klar til at tage med på havet igen. De kasserede net bliver samlet sammen og sendt til genvinding til plastgranulat. De nye net importerer vi fra nogle af verdens bedste producenter i Fjernøsten. Således kan vi være med til at passe på havmiljøet og samtidig levere de net kunderne ønsker, med den montering de ønsker, i den bedste kvalitet!

På vores fabrik i Malaysia beskæftiger vi ca. 40 dygtige og erfarne medarbejdere, som producerer ruser til det europæiske marked og komplette krogeliner til det grønlandske marked. Ruserne håndmonteres som standardmodeller, der kan findes i vores katalog, men også specialmodeller fremstilles efter kundernes ønsker.

Vi glæder os meget til at blive din leverandør af fiskenet og andre artikler, og du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, sende os en e-mail eller besøge vores butik.