Fri fragt på alle danske webordrer til pakkeshop, frem til og med 11. juli 2024, i anledning af at vi flytter til Ringkøbing. Læs mere her

Flytning til Ringkøbing

Frejasvej

Frydendahl flytter til nyt domicil!

De nye lokaler er beliggende på Frejasvej 7, 6950 Ringkøbing

Vi har igennem et stykke tid været på udkig efter nye lokaler, som passer bedre til vores håndtering af produkter og forsendelse. 
I 2023 fandt vi nogle lokaler, som var meget lovende. De lå ikke i Hvide Sande, men i Ringkøbing. En aftale kom i stand og nu er flytningen begyndt. 

Her på siden vil vi skrive lidt om hvordan det går og praktiske informationer. 

Hvornår flytter vi så?

Som det ser ud her før sommerferien, så flytter vi i uge 32 og er dermed klar i uge 33, altså lige efter skolernes sommerferie. Vi vil selvfølgelig opdatere siden her løbende, ligesom vi kommer til at lægge nogle ting ud på Facebook og Instagram - så gå endelig ind og følg os der. 

I Ringkøbing vil der blive indrettet et fint kontor, hvor alle kan sidde under samme tag. Lagerforholdene er meget fine og pt. er der fuld gang i processen med at få bygget reoler, lavet stregkodesystem og så småt få flyttet nogle varer ud til lokalerne. Der vil også blive indrettet en butik, hvor man kan komme og se - og købe - vores varer fysisk, ligesom man kan nu i Hvide Sande. 

Vi håber I vil følge med i vores flytning og har I spørgsmål skal I bare kontakte os, enten på mail fiskenet@frydendahl.com eller telefon 97311311.